A kosár tartalma
    A kosár jelenleg üres.
Összesen: 0 Ft
| |

Garancia

Ön jól választ, ha a termékeink mellett dönt. Műfenyőink a legfejlettebb technikát képviselik és a szigorú minőség ellenőrzési módszereknek köszönhetően megfelel a legigényesebb standardoknak. Partnerünk, több mint 25 éve fejleszti és gyártja prémium minőségű alapanyagokból készült műfenyőket. E minőség egyik bizonyítéka a műfenyőinkre adott hosszú 5-10 év gyártói garancia.

A műfenyő telepítése vagy a használata során, ha ezzel kapcsolatban Önnek bármilyen kérdése vagy problémája adódna a termékhez mellékelt garanciális leírás, képes összeszerelési útmutató vagy a használati utasítás könnyed megoldást jelenthet az Ön számára.

Ha Önnek a műfenyővel kapcsolatban további kérdése van vagy a felmerült problémájára nem talált megoldást, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a +36-70-363-5384  telefonszámon vagy az info@mufenyo.net email címre, kérem, küldjön üzenetet. Megtaláljuk a leggyorsabb és a legjobb megoldást a felmerült problémára.

A garancia a vétel napjától 5-10 évig érvényes.

Ez idő alatt a Rover Trade Kft. megjavítja vagy kicseréli a meghibásodott alkatrészeket anélkül, hogy ezért díjat számolna fel.A műfenyő csak beltéri használatra alkalmas. A fémváz nem teszi alkalmassá a fát kültéri, vagy nedves közegben történő használatra. A garancia elvész, amennyiben a fát a szabadban használják. A garancia a fára, állványra és a talpra vonatkozik. A garancia az egész világra kiterjed. A garancia csak akkor érvényes, ha a karácsonyfát háztartási célra használták a szokásos, karácsonyi ünnepi szezonban. A garancia nem érvényes, ha a meghibásodás szakszerűtlen használatból, kezelésből vagy hanyagságból ered.

Mi a teendő, ha a garanciát érvényesíteni akarjuk

 

1.            Írásban tájékoztassa a Rover Trade Kft-t a problémáról, a beszerzés időpontjáról.

2.            Szükséges még a vétel bizonylatának másolata, például az eladás blokkja, számla melyet minden esetben csatolni kell az írásbeli garanciális igényhez.

3.            A cserealkatrész közvetlenül az Ön otthoni címére küldjük. Abban a valószínűtlen esetben, ha egy komponens nincs raktáron, felvesszük önnel a kapcsolatot.

4.            A Rover Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy felbecsülje a műfenyő  fenti garanciális feltételek mellett történő cseréjét vagy javítását.

 

A Fogyasztó 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől.

Az elállási jog gyakorlására nyitva álló határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Fogyasztó vagy a Fogyasztó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. A Fogyasztó jelen pontban meghatározott elállási joga nem érinti a Fogyasztó azon jogát, hogy a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, a Fogyasztó 14 napon belül jogosult indokolás nélkül felmondani a szerződést. A felmondási jog gyakorlására nyitva álló határidő a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le.

Elállási jogról bővebben és a 30 napos pénz visszafizetési garanciáról ITT olvashat

Tovább az Általános Szerződési Feltételekhez>>