A kosár tartalma
  A kosár jelenleg üres.
Összesen: 0 Ft
| |

Karácsonyi világítás, ünnepi fények

  Tegye varázslatossá otthonát és karácsonyfáját elemes beltéri fényfüzérrel, mely hálózati csatlakozó nélkül is üzemeltethető, elemek segítségével.   A karácsonyi égősor amellett, hogy biztonságos, egyszerűen használható, mert nincs szükség hosszabbítóra, vagy elosztóra.   Vásároljon elemes beltéri karácsonyi égősort és vigye otthonába a téli csodaország hangulatát! Az elemes beltéri Led fényfüzérek nem csak karácsonyi díszítésre alkalmasak, de egyéb dekorációs elemként is megállják a helyüket.


  Nézze meg a termékeket!

  A karácsony nem csak egy ünnep, egy érzés. Amikor a szívünk ünnepi díszbe öltözik, házunkat, udvarunkat is öltöztessük fel varázslatos fényvilággal a kültéri fényfüzérek segítségével!   A fényfüzérek "IGAZI MELEG” fehér és színes fényben is kaphatóak, többféle méretben és hosszúságban.  LED kültéri fényfüzérekre 3 év garanciát vállalunk.


  Nézze meg a termékeket!

  Az elemes világító dekorációk hálózati csatlakozás nélkül, energiatakarékos LED izzókkal biztosítanak varázslatos hangulatot otthonunkba.   Ezek a fantasztikus világítási megoldások nem csak karácsonykor, de más alkalmakkor is praktikus dekorációs elemek lesznek otthonunk feldíszítéséhez.   Kifejezetten ajánljuk karácsonyra, esküvőkre, születésnapokra, házibulikra, vagy romantikus estékre. 


  Nézze meg a termékeket!

  A karácsonyfa égősorok hosszú évek óta töretlenül a legnépszerűbb karácsonyi díszítőelemek, (akár műfenyő, akár élőfa) de a technika fejlődésével már energiatakarékosabb és biztonságosabb megoldások léteznek, mint korábban.   Tegye varázslatossá  karácsonyfáját az általunk kínált LED világítású karácsonyfa égősorokkal, melyek biztonságosabbak és energiatakarékosabbak, mint az izzós változatú elődeik.   Vásároljon karácsonyfa égősort, melyek nem csak a karácsonyfájának (akár műfenyő, akár élőfa) feldíszítésére alkalmasak, de egyéb dekorációs elemként is megállják a helyüket.  Karácsonyfa égősorra 3 év garanciát vállalunk!


  Nézze meg a termékeket!

  A jégcsap fényfüzérek az egyik legkedveltebb dekorációs elemek kültéren és beltéren egyaránt.   "Igazi MELEG és HIDEG fehér" fényekben kaphatóak, különböző hosszúságban, lelógási formákban és toldási lehetőséggel.   LED fényfüzérekre 3 év garanciát vállalunk! 


  Nézze meg a termékeket!