A kosár tartalma
    A kosár jelenleg üres.
Összesen: 0 Ft
| |

Szállítás

A mufenyo.net annak érdekében, hogy a megrendelt terméket Önnek a leggyorsabban és a leggazdaságosabban eljuttassa, az alábbi feltételeket olvassa el és vegye figyelembe.

Házhoz szállítás esetén a megrendelt termék 1-2 munkanap alatt megérkezik a szállítási címre, de a karácsonyi időszakban és a futárszolgálat terheltségétől függően ez lehet 3-4 munkanap is.

Pick Pack Ponton történő csomagok átvétele esetén, a rendelés visszaigazolása után 3-4 munkanap alatt érkezik meg a választott átvevőhelyre.

 

30.000 forint alatti megrendelés esetén, Budapesten és vidéken a házhoz szállítás díja 1490 forint/rendelés, Pick Pack Pont átvevőhelyre történő kiszállítás esetén 990 forint/rendelés.

 

30.000 forint feletti megrendelés esetén, Budapesten a házhoz szállítás díja ingyenes, Pick Pack Pont átvevőhelyre történő kiszállítás esetén is ingyenes. Vidéki Pick Pack Pont átvevőhelyre történő kiszállítás esetén ingyenes, házhoz szállítás 1490 forint/rendelés.

A megrendelt terméket személyesen is átveheti raktárunkban, előre egyeztetett időpontban.

Raktár címe: 2143, Kistarcsa, Szabadság út 56

 

Egyes műfenyőket a doboz méretéből adódóan nem tudjuk Pick Pack Pontra kiszállítani. Ezeket a műfenyőket az egész ország területén ingyenesen házhoz szállítjuk.

A Pick Pack Pont átvevőhelyeket a pénztárban a szállítási cím megadásakor tudja kiválasztani vagy az alábbi linkre kattintva megtekintheti.

Személyes átvétel Pick Pack Pontokon itt>>

 

 

A megrendelt terméket fizetheti előre utalással, bankkártyával, PayPal-lal, utánvéttel a futárnak, raktárunkban személyes átvétel esetén készpénzben is fizethet. A fizetési opciókat a rendelés leadása során a pénztárban tudja kiválasztani.

Házhoz szállítás esetén a megrendelt terméket a megrendelés visszaigazolása után a GML futárszolgálat szállítja ki, Magyarország területén.

A kiszállítási határideje a megrendeléstől számított 1-2 munkanap.

Utánvétes fizetés esetén a rendelés ellenértékét a futárnak kell kifizetni készpénzben.

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 – 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot (például munkahely vagy szomszéd).

Amennyiben a megadott szállítási napon nem tartózkodik az Ön által kért szállítási címen, a futár telefonon és /vagy üzenet formájában egyeztet Önnel egy második, plusz költség nélküli kiszállítási időpontot.

A rendelés során a Megjegyzés rovatba lehet írni minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. A leghasznosabb a mobiltelefonszám megadása. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét, vagy ha más név található a kaputelefonon. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

Abban az esetben, ha nem tartózkodik a címzett folyamatosan a megadott címhelyen, díjmentesen kérhető, hogy a futár érkezése előtt telefonáljon.